Voorsprong in Talent

begeleiding en coaching bij meer- en hoogbegaafdheid


Specialisten in het begeleiden en coachen van 

-  meer- en hoogbegaafde kinderen  -
- meer- en hoogbegaafde beelddenkers -
-  ouder(s) van meer- en hoogbegaafde kinderen  - 
-  scholen met betrekking tot meer- en hoogbegaafdheid  - 


Hallo, welkom bij Voorsprong in Talent!

Leuk dat u/je onze site bezoekt!
Wij zijn Voorsprong in Talent, een jonge, dynamische onderneming uit Achterveld die maatwerk biedt in het begeleiden en coachen van meer- en hoogbegaafde kinderen tussen de 3 en 18 jaar.

Door onze uitgebreide expertise op het gebied van hoogbegaafdheid van zowel kleuters en jonge kinderen, als ook van pubers en jong volwassenen kunnen wij iedereen in de leeftijd van 3 tot 18 jaar passende begeleiding bieden.

Daarnaast kan Voorsprong in Talent ouder(s) en leerkrachten die vastlopen adviseren en ondersteunen bij het begeleiden van (hun) meer- en hoogbegaafde kinderen. 

Voorsprong in Talent kan ook worden ingezet voor coaching, cursussen, workshops en teambegeleiding voor basisscholen, middelbare scholen en andere onderwijs gerelateerde organisaties die zich meer willen specialiseren en professionaliseren in het herkennen, begeleiden en coachen van meer- en hoogbegaafde kinderen. 

Voor scholen kunnen wij hulp en ondersteuning bieden in de opzet en uitvoering van plusklassen op één school, of overkoepelend over meerdere scholen.

Voorsprong in Talent komt voor begeleiding altijd bij het kind thuis of naar school, zodat het kind in zijn /haar eigen veilige, natuurlijke omgeving hulp en begeleiding krijgt.


Hebben wij uw interesse gewekt? Bekijk al onze mogelijkheden bij ons aanbod.


 

Voorsprong in Talent is geregistreerd bij:
Voorsprong in Talent staat vermeld bij:


 
informatiepunt Onderwijs & Talentontwikkeling,
Stichting Leerplan Ontwikkeling (SLO)

  


HB register Nederland en BelgiëRegister Ik Ben Hoogbegaafd